• Gaminimo laikas
    30 min
  • Porcijų skaičius
    2
  • Peržiūros
    184

Nežinau kaip jums, bet man sugalvoti ką noriu valgyti vakarienei yra tiek pat lengva ir tiek pat sunku 😀 Gal dėl to, kad vakarienė yra tas valgis, kai niekur neskubu, reiškia galiu ir noriu juo mėgautis. Tad norisi sugalvoti kažką džiuginančio, o štai sunkesnė dalis yra ta, kad vakarienei kartais norisi ir lengvesnio maisto, gal mažiau riebaus, gal mažiau kaloringo. Taigi, visus smagiuosius variantus palikdama savaitgaliams, darbo dienomis tenka palaužyti galvą: ką gi čia pasigaminus?
Šį kartą, labai paprastas eksperimentas-atradimas karštos perlinio kuskuso salotos!

Ingredientai

karštos perlinio kuskuso salotos

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Išverdame puode kuskusą su dviem puodeliais vandens, druska, ciberžole ir pipirais.

    Žingsnis 2

    Į 200 laipsnių orkaitę dedame kepti griežinėliais supjaustytas batatas ir ir skiltelėmis supjaustytus svogūnus, apibarstome druska, pipirais ir apšlakstome aliejumi. Kepame orkaitėje apie 15min.

    Žingsnis 3

    Į lėkštę dedame salotas, išvirusį kuskusą, batatų ir svogūnų griežinėlius. Galima vietoje padažo (jei jo reikia) naudoti graikišką jogurtą.

    Skanaus!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X